Trønderfotball 2017

– Vi tar dem på lørdag

  • Magnus Troøyen

Ranheim-leiren er optimiske før lørdagens returkamp mot Sogndal.

Trønderne tapte knepent 0-1 på et iskaldt Fosshaugane Stadion tidligere i kveld, men viste at de absolutt er på høyde med Eliteserielaget Sogndal. Ole Martin Rindarøy scorte kampens eneste mål etter 53 minutter, men Ranheim har all grunn til å være fornøyd med det de viste under oppgjøret. Blåtrøyene hadde flere avslutninger på mål enn Sogndal, og nå tror trønderne på revansj kommende lørdag.

– Vi klarer ikke å bli farlige nok til å score mål. Da reiser vi hjem uten mål her, og det var ikke planen. Men vi er sjansemessig foran, og skal ta dem på lørdag, sier Ranheim-trener Svein Maalen til Eurosport.no.

Han fikk se spillerne sine styre spillet i store deler av kampen, men likevel ikke skape nok foran mål. Dermed får Ranheim et tøft, men absolutt ikke umulig utgangspunkt før hjemmekampen. Ranheim har vært strålende hjemme hele sesongen, mens Sogndal har slitt stort med å kapre poeng på bortebane.

– Et helt greit resultat for Ranheim. 1-0 på bortebane. Ja det er tap, men det er på bortebane. Sogndal er også fornøyde med resultatet, men spillemessig var det en svak kamp av Sogndal, sa Eurosport-ekspert Roger Risholt etter kampen.

Ranheim melder om stor interesse for billetter foran hjemmekampen lørdag klokken 18, så her er det bare å hive seg rundt om man vil være til stede på det som kan bli en historisk dag i norsk fotball. Et Ranheim-opprykk til Eliteserien vil være noe av det mer imponerende som har skjedd på lang tid.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS