Trønderfotball 2017

Dette er Orklas nye hovedtrener

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Stig Kammen tar over A-laget til Orkla.

Kammen kommer fra jobben som som assisterende trener hos Nardo, og har tidligere roller hos Ranheim. Han har UEFA A-lisens, og har tidligere spilt fotball både Nardo og Ranheim i 1. divisjon. Nå får han for første gang prøve seg som hovedtrener, og Orkla-styret har stor tro på sin nye ansettelse.

– Ranheim har også vært en nyttig partner i vår prosess med å finne ny hovedtrener. Klubben har kjørt en grundig prosess på å finne en erstatter for Arnstein, og vi mener Stig innehar de kvalitetene vi var på utkikk etter. Han har både trenererfaring, spillererfaring og høy kompetanse innen fotballteori og ledelse, skriver de på klubbens hjemmeside.

Det var Arnstein Røen som trente Orkla inneværende sesong, men han har takket ja til tilbudet om å være medtrener for Ranheim neste sesong. Han har vært i Orkla i hele 6 sesonger.

– Nytt år og nye utfordringer. Et spennende prosjekt med en gjeng sultne og ambisiøse spillere. Benytter også anledningen til å takke Nardo for et flott år!, skriver Kammen på Twitter.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS