Trønderfotball 2017

Går fra Ranheim til Elverum

  • Magnus Troøyen

Georg Flatgård blir ikke med Ranheim opp til Eliteserien, og har nå signert for Elverum.

– Vi skal hjelpe Georg i gang igjen etter et trøblete år. Jeg har stor tro på hans målscoreregenskaper, og at han blir en hit i Elverumstrøya, sier lagets trener Tore Fossum til klubbens hjemmeside.

Flatgård ble hentet til Ranheim i 2015 etter å ha banket inn mål på bestilling for Tillerbyen og Tynset, men angriperen fikk et vanskelig opphold i fjæra. I årets sesong var han bare på banen i en kamp, og noterte seg ikke for noen scoringer. Han slet med en alvorlig ankelskade, og fikk ikke vist hva som bor i han. Hele høsten ble brukt til opptrening etter en operasjon, og han kom derfor aldri i gang for Ranheim.

Nå vender han derfor nesa hjem til hjemfylket for å få fotballkarrieren tilbake på rett spor.

– Elverum Fotball får en spennende offensiv spiller som kan spille både spiss og kant. Han utgjør en konstant bakromstrussel, har gode evner til å dra seg forbi motspillere, samtidig som han er meget dyktig på det aller viktigste – nemlig å score masse mål.

Flatgård sier det var viktig for han å gå til en klubb som ville satse på han, og gi han spilletid. Han trenger stabilitet for å komme seg tilbake etter skaden, og tror Elverum er det riktige valget. Klubben har fulgt han i mange år, og forsøkte også å hente han i 2015.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS