Trønderfotball 2017

– Han har fått vist hva som bor i han

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK

Olaus Jair Skarsem har signert en ny 3-årsavtale med Rosenborg.

Stortalentets opprinnelige kontrakt løp ut i vinter, og flere utenlandske klubber skal ha vært interesserte i å hente midtbanespilleren. Hans førstevalg var likevel å bli værende i Rosenborg, og nå har partene kommet til enighet om en langstidskontrakt. Samtidig er Skarsem permanent hentet opp i A-stallen, som dermed øker trønderandelen sin markant.

19-åringen har trent fast med a-laget siden i sommer.

– Olaus er en spennende, ung trønder som vi har store forhåpninger til. Han skulle egentlig være med oss på treningsleir allerede i januar, men skader satt han litt tilbake. Nå har han fått vist hva som bor i han, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til RBK.no.

Skarsem debuterte for a-laget i cupkampen mot Åfjord i 2016, og kronet debuten med scoring. Han har slitt mye med skader den siste tiden, men skal være klar til sesongoppkjøringa neste sesong.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS