Trønderfotball 2017

Helland tar over Buvik

  • Magnus Troøyen
Helland til høyre. Foto: KIL/Hemne

Ole Johan Helland er ansatt som ny trener i Buvik.

Gultrøyene skal spille i 5.divisjon neste sesong, men har ambisjoner om opprykk. De søkte derfor offentlig etter en ny ambisiøs trener tidligere i vinter, og har nå valgt ut sin mann. Valget falt på Ole Johan Helland, faren til Rosenborgs Pål Andre Helland. Han har masse erfaring i treneryrket, og kommer fra jobber i Meldal, Frøya, Kattem og selvsagt KIL/Hemne på seniornivå.

Buvik har et juniorlag som spiller på øverste nivå, og det ventes at Helland vil innlemme mange av disse på førstelaget.

«Laget er midt inne i et generasjonsskifte, og dette er klubben innforstått med. Vi ønsker ikke å forhaste oss, men har en ambisjon om å etablere oss i 4. divisjon igjen i løpet av to-tre år», skrev klubben da de utlyste trenerjobben.

– Uten forkleinelse for Buvik – det bør være ei skute det er mulig å snu. Det har vel bare gått én vei etter at de var i andredivisjon for noen sesonger siden. Jeg tror det går bra, sier den nye treneren sønn, Pål André Helland, til Adressa.

– Etter det jeg vet, er det flere unggutter der som har potensial til å bli skikkelig gode. Jeg tror det er litt av årsaken til at han ville ta over Buvik nå, avslutter han.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS