Trønderfotball 2017

– Jeg ønsker Ranheim ingen lykke til

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Sogndal-trener Erik Bakke tordner mot Ranheim etter tapet.

Bakke og Sogndal har rykket ned til OBOS-ligaen etter tap på straffesparkkonkurranse mot Ranheim, og det var en illsint trener som møtte opp til intervjuer etter tapet. Han mener Ranheim viser mangel på respekt fra både spillere, trenere og publikum, og fyrte også av i retning NFF for terminlisten.

– Jeg vil bar si at jeg aldri har vært på en plass som har vist så lite respekt mot meg, laget og alt. Måten de opptrer på, både etter den første og andre kampen, og prater om oss på. De må vite bakgrunnen for litt ting, og ikke komme og skrike «rævvafotball» opp i ansiktet mitt etter kamp. De må vise litt respekt for hvem vi er. Jeg ønsker Ranheim ingen lykke til. Det er ting som er viktigere enn å vinne fotballkamper. Det bør de lære seg her oppe også; Folkeskikk, tordner Bakke til Eurosport.no etter kampen.

Etter kampen oppstod det også tumulter mellom Bakke og Ranheims Kristoffer Løkberg.

– De kommer opp til meg i trynet og skriker. Klart jeg reagerte feil utpå banen her, jeg skubbet litt og sånn, men jeg er en vinnertype, og det er vi alle der inne i garderoben. Nå skal vi ned og kjempe oss opp igjen, men akkurat nå er vi veldig skuffet, sier Bakke til Eurosport.

Etter kampen prøvde Løkberg å unnskylde, men Bakke nektet å ta den imot. Det førte til enda høyere temperatur på Extra Arena, men legger nok liten demper på feiringen til Ranheim.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS