Trønderfotball 2017

Nærmer seg Brann

  • Magnus Troøyen
Foto: Starsandfriends.no

Gjermund Åsen skal ha blitt tilbudt kontrakt fra Brann.

Trønderens kontrakt med Tromsø løper ut i vinter, og midtbanespilleren har hintet om at han ønsker å prøve noe nytt. Helst vil han til utlandet, men større klubber i Norge frister også. Det har versert svake rykter om at Rosenborg er interessert, men etter det Trønderfotball erfarer skal ikke dette være aktuelt. Nå melder Eurosport imidlertid at Åsen nærmer seg Brann. De har lenge vist interesse for Åsen, og skal nå ha lagt et konkret kontraktsforslag på bordet.

– Det er ikke noe jeg kan bekrefte. I utgangspunktet har jeg ikke lyst til å si så mye om nye spillere. Men at Gjermund er en bra spiller, det er det ingen tvil om, sier klubbens sportssjef Rune Soltvedt til Eurosport.no.

Her vil han i såfall erstatte Fredrik Haugen, som er på vei bort. Samtidig innrømmer Åsen at det hadde vært morsomt å spille for Ranheim i Eliteserien.

– Selvfølgelig er jeg fristet av å spille for Ranheim. Alle de beste kompisene mine spiller der, og jeg liker å ha et forhold til de jeg spiller med. Jeg setter høyt å kunne omgås med de samme gutta på fritiden. Jeg er opptatt av garderobekulturen, sier han til Adressa.

Åsen melder at han vil bestemme seg for klubb i god tid før jul.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS