Trønderfotball 2017

– Veldig stolt over å ha skrevet ny kontrakt

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Erlend Dahl Reitan har signert en 3-årskontrakt med Rosenborg.

– Først og fremst vil jeg si at jeg er veldig stolt over å ha skrevet ny kontrakt med Norges beste klubb, sier Erlend Dahl Reitan til RBK.no. 

Stortalentet hadde i utgangspunktet kontrakt med Rosenborg ut 2019, og sa tidligere i vinter at fremtiden hans ikke var spikret. Han var utlånt til Bodø/Glimt høsten 2017, men reiser på treningsleir med A-laget til Rosenborg i januar.

– Dette er selvfølgelig et fint signal for meg. Jeg har vokst både som spiller og person ved å være utlånt til Glimt. Men det har alltid vært det å bli Rosenborg-spiller som har vært målet. Jeg ser virkelig frem til å bidra for klubben allerede neste år, sier Reitan.

Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye er glad for at høyrebacken forlenger. Rosenborg har fått kritikk for å ha få trøndere i troppen, noe Reitan hjelper til å bedre.

– Erlend er i gang med et spennende løp. Han spilte for oss før han dro til Bodø og fikk enda mer erfaring. Nå er han tilbake for i samarbeid med oss ta neste steg. Han er en spiller med godt fokus og profesjonell innstilling. Erlend er villig til å gjøre det som kreves for å bli Rosenborg-spiller, fortsetter han.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS