Trønderfotball 2017

Aktuell for Genk

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Ole Selnæs nærmer seg en overgang til belgiske Genk.

Trønderen har bare startet 10 kamper for St. Etienne denne sesongen, og virker å ha mistet litt tillit hos lagets manager. Det er snart to måneder siden han sist startet en seriekamp, og den franske storavisen L’Equipe hevder derfor at franskmennene ønsker å låne ut Selnæs.

Det skal i første omgang være snakk om en avtale frem til sommeren, men Genk får også muligheten til å kjøpe midtbanespilleren for rundt 38 millioner norske kroner når låneperioden utløper. Norske Sander Berge spiller også i Genk.

Ole Selnæs ble solgt til den franske klubben fra Rosenborg i januar 2016, og fikk mye spilletid i starten av oppholdet. St. Etienne har den siste tiden vært preget av kaos og dårlige sportslige resultater, og ligger helt nede på 14.plass i Ligue 1. De har også akseptert bud på Alexander Søderlund, som nærmer seg en Rosenborg-retur.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS