Trønderfotball 2017

Erlien ferdig i Rosenborg

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborgs juniorkaptein, Vegard Østraat Erlien, er i ferd med å signere for Sandnes Ulf.

– Selv om han ikke fikk kontrakt med Rosenborg, er vi sikre på at vi får en svært talentfull spiller som vil styrke vårt lag, kanskje ikke fra første dag, det venter vi ikke, men Østraat Erlien er en type vi mener kan utvikle seg til å bli en ledende midtbanespiller for Sandnes Ulf, sier klubbens daglige leder Tom Rune Espedal til Aftenbladet.

Midtbanespilleren kom fra Byåsen til Rosenborg som 15-åring og har tatt tre NM-titler med G16- og G19- lagene til mesterklubben i Trondheim. Han var kaptein på juniorlaget i år, men fikk ikke A-lagskontrakt med Rosenborg. Nå går turen derfor videre til Sandnes Ulf, og spill i 1.divisjon.

Erlien har også 61 kamper og 15 mål for Rosenborgs andrelag.

19-åringen fra Trondheim blir den femte nykommeren hos Sandnes Ulf i vinter. Han skal etter planen være med når klubben starter sesongoppkjøringen kommende mandag.

– Jeg er veldig glad for å signere for en såpass bra klubb som alltid har hatt et mål om å rykke opp til Eliteserien. Det vil jeg være med på, sier han til Eurosport.no.

– Jeg regner ikke med å spille fra dag en, men jeg har som mål å komme meg inn i startelleveren så kjapt som mulig, avslutter trønderen.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS