Trønderfotball 2017

Ikke aktuelt å flytte til Lerkendal

  • Magnus Troøyen
Foto: Jørn Engberg, Ranheim

Ranheim spiller alle hjemmekampene sine på Extra Arena.

Flere har spekulert i at Ranheim ville flytte noen av hjemmekampene sine kommende sesong til Lerkendal Stadion, slik at de kunne økt publikumsinntektene sine. Hadde Ranheim for eksempel flyttet hjemmekampen mot Rosenborg til Lerkendal, ville inntektene fra billettsalg blitt langt høyere enn det 2500 tilskuere på Extra Arena gir. Dette kunne gitt et viktig økonomisk bidrag til klubben med Eliteseriens klart minste budsjett, men er ikke aktuelt.

Trønderfotball har vært i kontakt med Ranheim idag, og de bekrefter at det er uaktuelt å flytte noen av hjemmekampene bort fra Extra Arena. Å flytte hjemmekampene ville ødelagt mye av opplevelsen, og de vil derfor spille samtlige hjemmekamper i fjæra i klubbens første Eliteseriesesong noensinne.

Klubben melder også om bra sesongkortsalg, og satser på at de kommer til å ha høy fyllingsgrad på stadion gjennom hele sesongen. Ranheim får etter planene 2500 sitteplasser på stadion kommende sesong, men jobber med å øke dette ytterligere.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS