Trønderfotball 2017

– Ingen vanskelig avgjørelse

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Øyvind Storflor blir med Ranheim opp til Eliteserien.

Superveteranen hadde opprinnelig planlagt å legge fotballskoene på hylla etter årets sesong, men endret mening da Ranheim klarte å rykke opp. Han skal fortsette å kombinere fotballen med studier, og blir derfor ingen dyr mann for Ranheim å ha med videre. Nå håper Storlflor å passere 400 Eliteseriekamper i løpet av kommende sesong. Det var Adressa som først meldte kontraktsforlengelsen.

Storflor står idag med 377 kamper på toppnivå.

– Jeg er skadefri og motivert, så det var ingen vanskelig avgjørelse. Men jeg hadde neppe fortsatt karrieren om det ikke var for opprykket. Ranheim har vært i utvikling, og jeg har lyst å prøve å være med på å utvikle det enda videre, sier han til Adressa.

Trønderen endte på 5 assist i 2017, men håper å kunne bedre det i 2018. Han forklarer det lave antallet med skadeproblemer. Han slet både med rygg og lyske store deler av sesongen, men klarte likevel å spille 27 kamper.

– For min egen del var det under pari i 2017. Særlig med tanke på antallet målpoeng. Det er fullt mulig å gjøre det tallet penere i 2018, selv om det er eliteserien. Men det handler om å holde seg skadefri og å være i form, sier han

Han innrømmer at det er noe helt annet å spille i Eliteserien, enn i OBOS.

– Nå blir vi målt mot de beste, og det er selvsagt spennende å være en del av det. Det trigger meg også, selv om jeg har vært med noen sesonger tidligere. Når man først holder på med dette, er det artigst å spille på det høyeste nivået, sier han.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS