Trønderfotball 2017

Kolstad fikk bank av Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim-trener Svein Maalen lot flere av nysigneringene få sjansen, og kunne se spillerne sine enkelt vinne 5-0 over Kolstad i dagens treningskamp.

– Det er en del små detaljer som skal på plass, men alt i alt veldig bra, forteller Maalen til Ranheims hjemmeside.

Ranheim har gjennomført et par hektiske treningsuker etter en kort vinterferie, og spilte i dag sin første treningskamp for året. På motsatt banehalvdel stod Kolstad, og Svein Maalen fikk se et spillesugent lag enkelt vinne med komfortable sifre over 3.divisjonslaget. Han ga alle de skadefrie spillerne muligheten til å vise seg frem på banen, og fikk se spillerne sine dominere det meste av oppgjøret.

Ranheim kunne fort scort enda mer, da Kolstad ble reddet av stolpene ved flere tilfeller. Kolstad fikk også en spiller utvist i andre omgang.

– Det handlet om å komme i gang: Å få spille 11 mot 11, og å få sett folk i kampmodus. Vi har trent godt i hele januar, og jeg er meget fornøyd med utbyttet så langt, sier Svein Maalen til Adresseavisen.

Sondre Sørlokk, Erik Tønne, Kristoffer Løkberg, Michael Karlsen og Ivar Furu scoret målene for Ranheim i Abrahallen. Neste treningskamp for Eliteserieklubben er 1.februar mot Stjørdals-Blink.

NB: Kolstad møtte også Rosenborg til treningskamp forrige uke. Den kampen endte med 4-1-tap.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS