Trønderfotball 2017

Lars Ramstad bytter klubb

  • Magnus Troøyen
Foto: Rosenborg BK

Ramstad har signert for Stjørdals-Blink, og er dermed ferdig i Strindheim for denne omgang.

Strindheim har mistet flere nøkkelspillere etter nedrykket til 4.divisjon, og med tapet av Ramstad er nok en erfaren lederskikkelse borte. Han debuterte for A-laget til Strindheim som guttespiller, og var innom Rosenborg, Ranheim og Vasalund IF før han returnerte som kaptein til Strindheim i 2015.

Nå går turen videre til Blink og 2.divisjonsfotball.

– En ny, viktig brikke i A-stallen 2018 falt på plass i dag med signaturen til Lars Ramstad, forteller sportslig leder A-lag, Håvard Fuglem, til klubbens hjemmeside.

– Nå blir det altså Stjørdals Blink Fotball i 2 divisjon på Ramstad. Her har vi signert HEL VED! Velkommen til oss, fortsetter han.

Ramstad var blant Strindheims beste spillere i fjorårets sesong, og har nok et langt høyere nivå enn 4.divisjon inne.

– Spillerstallen er ikke komplett enda, men vi er veldig fornøyd med å få signaturen til Lars Ramstad. Lars er en referansespiller som alltid leverer, er bunnsolid defensivt og har stor løpskraft. I nye 2 divisjon er nivået høyt, og det er derfor viktig å ha noen spillere som vet hva dette dreier seg om, og som går foran. At Lars velger å satse ordentlig videre med Stjørdals Blink er utrolig gøy. Til tross for sin «unge» alder på 28, har han rukket å opplevd mye på ulike steder, fortsetter Fuglem.

Ramstad forteller at spill i 2.divisjon fristet han.

– Jeg har ellers godt med erfaring og håper på å gjøre en god sesong sammen med laget. Tror vi skal klare det. På banen roper jeg ikke så mye, men forsøker heller å gå foran med et godt eksempel med innsats, avslutter Ramstad.

Han har signert for 2 år med Stjørdalingene.

NB: Ramstad er den 8.spilleren som forlater Strindheim i vinter. Klubben må starte litt på nytt før årets sesong i 4.divisjon.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS