Trønderfotball 2017

– Noe annet var aldri aktuelt

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Aleksander Foosnæs har signert for to nye år med Ranheim.

Foosnæs var fast inventar på venstrebacken til Ranheim gjennom hele 2017, og er en viktig spiller å ha med videre til Eliteserien. Det var lenge høyst usikkert om den trønderske backen ville forlenge med Ranheim, men etter at opprykket til Eliteserien ble klart bestemte 23-åringen seg raskt.

Papirarbeidet er nå i boks, og venstrebacken kan dermed forberede seg på Eliteseriespill om noen måneder.

– Det har aldri vært noe alternativ enn å være med på dette eventyret med Ranheim, forteller venstrebacken selv om signeringen til klubbens hjemmeside.

Foosnæs er er av Ranheim-spillerne med lengst fartstid i klubben. Han begynte å spille for blåtrøyene allerede som 14-åring, etter å ha tilbragt de første årene hos Malvik. Han fikk sin første mulighet på A-laget i 2012, men gikk til Rosenborg i 2013. Her var han en del av Rosenborg 2 og juniorlaget, før han returnerte til fjæra i 2014. Siden har han tatt store steg som Ranheim-spiller.

NB: Foosnæs scorte sitt første mål for Ranheim denne sesongen, da han på fantastisk vis banket ballen i mål fra over 30 (!) meter. Se scoringen her!

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS