Trønderfotball 2017

Velger Blink over RBK

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink har hentet Iver Nordmeland Westerlund tilbake fra Rosenborg.

16-årige Westerlund dro til RBK som 14-åring, men tok for noen dager siden kontakt med Blink for å ordne en overgang tilbake. Han har utviklet seg mye i løpet av årene hos Rosenborg, og ønsker nå å kjempe om en plass på A-laget til Blink. Westerlund spiller hovedsakelig sentralt på midten, og er kjent for sin gode fysikk.

– Jeg har fått et meget godt inntrykk av det som skjer her i Stjørdals-Blink nå og ønsker ta del i det, sier Westerlund til Blinks hjemmeside.

Han sier det er best for hans egen utvikling å returnere til Blink, og takker nei til videre opphold hos Rosenborg. Trondheimsklubben ønsket han med videre, men Westerlund sier returen til Blink er det beste for hans utvikling.

– Jeg har forventninger om at Iver blir en referansespiller hos oss. Det er fantastisk at så talentfulle spillere synes de får utfordringene de ønsker her i Stjørdals-Blink Fotball, sier trener Bjarne Kristoffersen.

– Iver har alt det vi ønsker å se i lokale spillere: Han er herifra, har topp holdninger, han har jobba for å komme dit han er i dag. Ikke minst er han en ålreit gutt. Slike typer kommer lengst til slutt. Jeg gleder med til å jobbe med ham. Så blir det også spennende å se hvordan han tar nivået på A-laget. Tror en del blir positivt overrasket.

Westerlund hospiterte på A-laget til Blink allerede som 13-åring (!), og får nå muligheten til å spille seg til fast plass.

– En gutt med stor arbeidskapasitet i forhold til fysikk, han er god teknisk, bra pasningsfot og driv med ball. En god sentral midtbanespiller som plukker opp defensivt og styrer spillet offensivt.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS