Trønderfotball 2017

Oversikt: Disse 8 spillerne har Ranheim signert

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim har vært veldig aktive på overgangsmarkedet i vinter, og signert hele 8 spillere så langt. Her er en oversikt over signeringene.

Da Ranheim startet sesongoppkjøringen sin i Abrahallen denne uka, var det 25 spillere som møtte til trening. Det er flere enn på lenge, men fortsatt er ikke Ranheim ferdig. Trener Svein Maalen ønsker seg enda en offensiv spiller, samtidig som spillere som selges skal erstattes. Christian Eggen Rismark er blant spillerne som er aktuelle for videresalg, men også Even Barli er interessant for flere klubber.

Ranheim har uttalt at de har blitt kontaktet av en haug med spillere som ønsker overgang i vinter, men de har likevel holdt seg strengt til policyen om bare å hente lokale spillere. Alle må også jobbe eller studere ved siden av fotballen

Disse spillerne har Ranheim hentet i vinter:

Ola Solbakken: 19-åringen kommer fra RBKs juniorlag, og er hovedsakelig tiltenkt en plass på vingene.

Sivert Solli: Solli er 21 år gammel, og også han kommer fra RBK. Var utlånt til Elverum i fjor. Her fikk han mye spilletid. Kantspiller.

Ivar Furu: Midtstopper fra Byåsen. Står med en rekke landskamper for aldersbestemte landslag. 24 år gammel.

Glenn Walker: Høyreback, også han fra Rosenborgs juniorlag. Født i Stjørdal, og var sterkt ønsket av Levanger før Ranheim signerte han.

Marius Augdal: 23-årig midtbanespiller, hentet fra Stjørdals-Blink. Trente med Ranheim i en lengre periode før overgangen ble klar.

Erik Tønne: Venstreback og kantspiller, noterte seg for hele 9 assists for Levanger i fjor. Erfaring fra Eliteserien.

Joachim Olufsen: Vært blant Strindheims beste spillere de siste sesongene. Blir spennende å se om han klarer overgangen fra 3.divisjon til Eliteserien. Kantspiller.

Eirik Valla Dønnem: Med sine 27 år den eldste spilleren Ranheim har hentet. Kommer fra Byåsen, masse erfaring fra 2.divisjon. Spiller på midtbanen.

NB: De fleste spillerne på utgående kontrakt har forlenget med Ranheim, så det meste tyder på at laget fra fjæra vil være forsterket denne sesongen i forhold til fjorårets.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS