Trønderfotball 2017

Ranheim henter to spillere

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Glenn Walker og Ola Solbakken skal spille i Eliteserien for Ranheim denne sesongen.

Ranheim har vært aktive på overgangsmarkedet siden opprykket til Eliteserien ble klart, og klubben presenterte idag to nye spillere. 19-årige Glenn Walker kommer fra Rosenborg, og skal først og fremst forsterke Ranheim på backplass. Ola Solbakken har også spilt i Rosenborg, og kan bekle begge kantrollene.

Glenn Walker hadde tilbud fra Levanger stående, men valgte likevel Ranheim.

– Vi er veldig glad for at Glenn har kommet til oss, forteller Ranheims sportslige leder Ivar A. Sandvik til klubbens hjemmeside.

– Han er en spennende og offensiv spiller. En spiller i fin utvikling. Glenn er en gutt, som passer godt inn i spillergruppa. Gutten har gode holdninger, sunne verdier og et ønske om å bli en bedre fotballspiller. Glenn kan bli så god som han selv vil.

Glenn Walker har tidligere spilt for Remyra og Stjørdals-Blink.

Solbakken kommer fra Melhus, og har, som Walker, signert for 2 år med Ranheim.

– Ola er en gutt med gode holdninger og sunne verdier. En gutt som har et sterkt ønske om å nå sine mål som fotballspiller. Ola har et enormt potensial. Hos oss skal han få bygge opp den trøkken og intensiteten som trengs for å ta nye steg, sier Sandvik.

Dermed er det tydelig at Ranheim fortsetter strategien sin med å bare hente unge trøndere, selv om de har rykket opp til Eliteserien. Nå blir det spennende å se om spillerne klarer å ta nivået.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS