Trønderfotball 2017

Tettey imponerte mot Chelsea

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Alexander Tettey leverte en solid kamp da hans Norwich klarte 0-0 mot Chelsea i den engelske cupen.

Den Rosenborg-aktuelle trønderen har vært ut og inn av startelleveren til Norwich denne sesongen, men spilte fra start i storoppgjøret mellom Norwich og Chelsea lørdag kveld. Han fullførte samtlige 90 minutter, og pådro seg som vanlig et gult kort da han stoppet Pedro under en kontring. Kampen endte uavgjort, og dermed må lagene ut i omkamp på Stamford Bridge.

Les også: – Tettey er en Enormt viktig del av laget

Tettey ble av flere trukket frem som en av banens beste spillere, og bidro til at Chelsea, tross mye ballinnhav, slet med å skape sjanser. Trønderen kriget bra og vant ofte ballen på midtbanen, og leverte enkle og gode pasninger.

Alexander Tettey er på utgående kontrakt hos Norwich, og det er usikkert om den forlenges. Han har tidligere uttalt at han ønsker å avslutte karrieren i Rosenborg.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS