Trønderfotball 2017

– Vi skal definitivt hente flere spillere

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfotball.no

Roger Naustan er tydelig på at Levanger må være aktive på overgangsvinduet i vinter.

Naustan tok over trenerrollen i Levanger etter at Magnus Powell ga seg i høst, og er nå midt inne i sesongoppkjøringa til årets sesong. Nordtrønderne er inne i sin tredje uke med oppkjøring, men Naustan har bare 17 utespillere å råde over på treningsfeltet. Det er ikke nok, og han forventer at klubben henter minst 4-5 spillere før sesongen starter.

– Spillertroppen teller per dags dato 16 utespillere og en keeper. Når overgangsvinduet stenger 4.april ønsker vi at denne tallkombinasjonen skal være 20 eller 21 utespillere og to keepere, sier Naustan til Levangers hjemmeside.

Levanger har mistet flere spillere i vinter, og har også hatt utskiftninger i treningsapparatet. Trenerteamet har så langt i år hovedsakelig bestått av Naustan og Egil Larsen, men klubben har nå ansatt Paul Helge Sagøy. Han skal bidra på treningsfeltet til A-laget, og lede andrelaget i kamp.

– I erkjennelsen av at vi definitivt skal inn med 4-5 spillere foregår selvsagt kartleggingen av mulige signeringer for fullt. Det betyr imidlertid ikke at vi stresser veldig med å få spillere inn. Nå i de første ukene er det aller viktigste å bli kjent med den troppen vi allerede har, og få en oversikt hvordan den ser ut med tanke på ny spillestil og nye roller, sier Naustan.

Levanger slo Orkla 3-1 i en treningskamp denne fredagen, men tross seier tar ikke Naustan av. Han sier det gjenstår veldig mye arbeid før sesongen sparkes i gang.

– Totalt sett er vi veldig komfortable med prestasjonsgruppas ståsted i skrivende stund, samtidig er vi veldige klare på at mye skal se annerledes ut, ikke veldig langt inn i framtida. Vi har mye jobb å gjøre, heldigvis gleder vi oss!

Prøvespiller Grace Tanda spilte hele kampen da Levanger slo Orkla, men det er ikke klart om han tilbys kontrakt. Han er født i Kongo, og har spilt i flere svenske klubber.

Levanger serieåpner borte mot Notodden 2.april. 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS