Trønderfotball 2017

Andreas Nordvik bytter klubb

  • Magnus Troøyen
Foto: Sarpsborg08.no

Trønderen har signert for danske FC Fredericia på nivå to.

Nordvik spilte for Viking forrige sesong, men har vært klubbløs siden kontrakten med rogalendingene løp ut ved sesongslutt. 30-åringen har tidligere spilt for Esbjerg, og er et kjent navn i dansk fotball. Fredericia ligger på sjetteplass i dansk 1. divisjon etter 19 serierunder, og har ambisjoner om at Nordvik kan hjelpe klubben med å blande seg inn i opprykksdiskusjonen. Klubben ligger i dag bare tre poeng bak playoffplass.

Nordvik skal ha vurdert å flytte hjem til Trøndelag for å spille for Ranheim eller Levanger, men har utsatt returen til hjemfylket. Den venstrebente midtstopperen har i første omgang signert en korttidskontrakt frem til sommeren med Fredericia.

– Vi har sikret oss en skikkelig klassespiller i Andreas Nordvik. Det er vi veldig glade for. Han kommer inn for å styrke forsvaret vårt, og det er vi sikre på at han vil gjøre, sier klubbdirektør Stig Pedersen til klubbens hjemmeside.

Dermed er Nordvik klar for sin åttende klubb i karrieren. Han spilte for Nardo i ungdomsårene, men har siden den gang vært innom en rekke klubber i Norge og Danmark.

– Vi kom i kontakt med Nordvik gjennom kontaktnettverket vårt, og han er en spiller på et nivå vi vanligvis ikke ville hatt tilgang til. Andreas er hentet for å styrke oss defensivt, og skal gi de andre spillerne god konkurranse om spilletid, sier Pedersen.

Nordvik har allerede reist etter på treningsleir til Tyrkia med sin nye klubb.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS