Trønderfotball 2017

– Det kan ikke gå noe annet enn oppover

  • Magnus Troøyen

Magnus Stamnestrø er endelig tilbake etter et langt skadeavbrekk.

Trønderen pådro seg en kneskade i januar 2017, og endte opp med å være ute gjennom hele året. Opprinnelig var planen at han skulle være tilbake på fotballbanen forrige sommer, men kneskaden viste seg å være mer alvorlig enn man først trodde. Dermed ble det 12 måneder på sidelinja for Stamnestrø, men nå er han endelig tilbake.

Midtbanespilleren fra Kyrksæterøra fikk spilletid da Rosenborg tapte mot Byåsen denne uka, og sier det var sinnsykt deilig å være tilbake på fotballbanen.

– Det var veldig deilig. Det var godt å ha på skoene og skjorta igjen – det er lenge siden! konstaterer Stamnestrø overfor rbkweb.no.

– Jeg fikk skaden her i Abrahallen i januar. Jeg prøvde litt til, men så måtte man operere til slutt. Det ble tre måneder først og så to nye. Plutselig gikk hele året, konstaterer hovedpersonen.

Dermed får Stamnestrø en ordentlig treningsperiode med Rosenborg før sesongen starter, og han håper å kunne vise at han fortjener mer spilletid enn han har fått tidligere. 25-åringen har stort sett stått langt bak i køen om startplass på midtbanen til Rosenborg, men vil vise seg frem i vinter.

– Jeg bør først og fremst få nok treninger og se at det fortsetter å gå framover med kneet. Så skal jeg være klar til å kjempe om plassen hele resten av året.

– Jeg håper jeg kan få spilletid i treningskampene. Da bør alle vi med hvit drakt opp et par hakk – hvis vi skal få noe ut av kampene. Det her gikk seigt. Vi må heve oss hvis vi skal få noe utbytte av de neste kampene som kommer nå, sa han til RBKweb etter tapet mot Byåsen i Abrahallen.

Magnus Stamnestrø er en av fem lokale spillere i stallen til Rosenborg.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS