Trønderfotball 2017

Disse spillerne har Ranheim hentet i vinter

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim har vært aktive på overgangsmarkedet etter opprykket til Eliteserien, og hentet hele 10 spillere. Vi har laget en oversikt over signeringene.

– Stallen er komplett!

Det uttalte Ranheims administrativ leder Ivar Sandvik etter at spisstalentet Andreas Helmersen ble klar for Ranheim denne uka. Helmersen er den siste i en lang rekke signeringer blåtrøyene har gjennomført i vinter, og skal være med på å gjøre Ranheim konkurransedyktige i Eliteserien. «Samtlige» eksperter tror Ranheim rykker rett ned til 1.divisjon, men aktiviteten på overgangsmarkedet viser at laget fra fjæra satser hardt på å holde plassen.

Ranheim har imidlertid holdt knallhardt på klubbfilosofien, og bare hentet trønderske spillere. Samtlige må også jobbe eller studere ved siden av fotballen.

Disse 10 spillerne har Ranheim hentet i vinter:

Erik Tønne: Venstreback og kantspiller, noterte seg for hele 9 assists for Levanger i fjor. Erfaring fra Eliteserien. Er tiltenkt en kantrolle i Ranheim.

Eirik Valla Dønnem: Hentet fra Byåsen, hvor han har masse erfaring med 2.divisjonsspill. Blir spennende å se om han takler overgangen til Eliteserien.

Marius Augdal: 23-årig midtbanespiller, hentet fra Stjørdals-Blink. Trente med Ranheim i en lengre periode før overgangen ble klar. Vært blant Blinks beste spillere de siste sesongene.

Sivert Solli: Solli er 21 år gammel, og også han kommer fra RBK. Var utlånt til Elverum i fjor. Her fikk han mye spilletid. Kantspiller.

Glenn Walker: Høyreback, også han kommer fra Rosenborgs juniorlag. Født i Stjørdal, og var sterkt ønsket av Levanger før Ranheim signerte han. Får sterk konkurranse på høyreback.

Ola Solbakken: 19-åringen kommer fra RBKs juniorlag, og er hovedsakelig tiltenkt en plass på vingene. 35 kamper og 14 mål for RBKs 2. lag.

Øyvind Alseth: Spilte for Toronto i MLS forrige sesong, men flyttet hjem til Trondheim i vinter. Meget spennende spiller, som har potensiale til å bli en nøkkelspiller i fjæra.

Ivar Furu: Spennende midtstopper fra Byåsen. Står med en rekke landskamper for aldersbestemte landslag. 24 år gammel.

Joachim Olufsen: Vært blant Strindheims beste spillere de siste sesongene, og tidvis et angrep alene. Blir spennende å se om han klarer overgangen fra 3.divisjon til Eliteserien. Kantspiller.

Andreas Helmersen: Meget lovende angrepsspiller, som desverre har slitt enormt med skader de siste årene. Nylig signert langtidskontrakt med Rosenborg, men lånt ut til Ranheim frem til sommeren for å få spilletid.

NB: Ranheim serieåpner mot Brann om kun 2 uker!

 

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS