Trønderfotball 2017

– Etterspørselen er enorm

  • Magnus Troøyen
Foto: Jørn Engberg, Ranheim

Ranheim har sluppet billettene til åpningskampen i Eliteserien 2018 mot Brann, og melder om stor pågang.

Allerede 10.mars klokken 18.00 sparker Ranheim og Brann i gang årets Eliteserie på EXTRA Arena, og laget fra fjæra slapp billettene til storoppgjøret tidligere i dag. Ranheim får en tilskuerkapasitet på 2500 denne sesongen, og mange av plassene er allerede solgt til sesongkortkunder. Det er fortsatt mulig å skaffe seg billett til serieåpninga, men da må du være rask.

– Vi har fått et enorm etterspørsel på når billetten slippes, og det virker som mange har stor interesse for å komme på kamp. Ikke minst bergenserne, sier Salgsansvarlig Privatmarkedet Fredrik Rostad Eriksen til Ranheims hjemmeside.

Ranheim har bygget opp midlertidige tribuner rundt hele banen, og også oppgradert bortetribunen.

– Det blir en historisk aften på EXTRA Arena, når Eliteseriehymnen runger ut over stadion like før kampstart. Aldri tidligere har det skjedd, så nettopp du kan være med på å skape historie i Ranheimsfjæra denne lørdagen. Uansett hvordan kamper ender, vil det bli en real fotballfest!, skriver klubben.

Les også: Uaktuelt å flytte til Lerkendal.

Det er fortsatt tilgjengelig sesongkort, og Eriksen sier dette er eneste mulighet til å være garantert billett. I løpet de første månedene spiller Ranheim hjemmekamp mot klubber som Vålerenga, Odd og Molde.

– Den eneste sikre mulighet til å skaffe plass til alle de store kampene mot for eksempel Brann, Rosenborg, Vålerenga og Molde, vil være å sikre deg sesongkort, avslutter Eriksen.

Det er også ventet en større gruppe bortesupportere fra Bergen til kampen.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS