Trønderfotball 2017

Levanger med dobbelsignering

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Nordtrønderne har hentet Viktor Ljung og Jonatan Byttingsvik.

Levanger-trener Roger Naustan snakket tidligere i vinter om at Levanger trengte forsterkninger før sesongstart, og den nyansatte treneren er nå bønnhørt. Klubben presenterte nemlig to nye spillere i dag, og virker nå bedre rustet til sesongstart. Levanger har nok en gang utnyttet sitt svenske kontaktnettverk, men også hentet en spiller fra Molde.

Svenske Viktor Ljung har fem år i Halmstad og to sesonger med Helsingborg IF bak seg, men skal nå bekle venstrebacken til Levanger. Han har 61 kamper i Allsvenskan og 25 i Superettan, og bør bli en solid forsterkning i Obos-ligaen. Han har signert en toårskontrakt med Levanger.

19-årige Jonatan Byttingsvik kommer fra Molde, men har satt navnetekket sitt på en 3-årskontrakt med Levanger. Keeperen har trent med Levanger tidligere i vinter, og skal nå konkurrere med Julian Faye Lund om førstekeeperplassen.

Begge nysigneringene var med da Levanger spilte 0-0 mot GIF sundsvall denne helga.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS