Trønderfotball 2017

Levanger vant komfortabelt over Nardo

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger vant greit 2-0 over Nardo i dagens treningskamp.

Et fantastisk vintervær med skyfri himmel ga en flott ramme til formiddagens treningskamp på Levanger Stadion, og de få tilskurne fikk se en relativt jevnspilt kamp mellom de to trønderlagene. Kampen bar preg om at begge lag fortsatt er tidlig i sesongoppkjøringen, og det var tydelig at spillerne fortsatt har et stykke igjen til ordentlig kampform.

Levanger tok ledelsen etter 24 minutter, da en corner fra Pettson gikk direkte i mål. Resten av omgangen var jevnspilt. Etter pause økte Konradsen etter en feilpasning fra Nardo, et mål som også ble kampens siste. Nardo var fint med i banespillet, men Levanger fremstod som skarpere foran begge mål.

– Totalt sett en jevnspilt kamp der hjemmelaget var hakket hvassere foran mål og fikk med seg seieren. Vi sier oss greit fornøyd og retter blikket mot neste kamp mot Ranheim. Hovedfokus frem til neste helg blir å få ned skadelisten betraktelig, skriver Nardo etter kampslutt.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS