Trønderfotball 2017

Nå skal Tillerbyen igjen bytte navn

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerbyenfk.no

Styret i Tiller IL Fotball ønsker at Tillerbyen skal bytte navn tilbake til Tiller.

Blåtrøyene har vært innom mange forskjellige navn de siste årene, men nå ser det ut som om navneforvirringen er over. Tiller bekrefter at et enstemmig styre vil sende inn en vedtakssak til årsmøtet torsdag 22. mars, hvor vedtaket vil gå ut på at Tiller overtar Tillerbyens øverste plass i seriesystemet. I 2018-sesongen skal Tillerbyen spille i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3.divisjon).

Vedtaket skal ha virkning fra 1.januar 2019.

– En arbeidsgruppe har siden oktober 2017 jobbet med å se på mulighetene for at de to klubbene kan nå en 100 % enighet.Dette på bakgrunn av samarbeidsavtalen som ble inngått i 2015, etter at Tillerbyen ble utskilt i en egen klubb på årsmøtet i Tiller IL to år tidligere, melder Tiller.

I praksis vil dette bety at Tiller overtar Tillerbyens plass i seriesystemet. Dette mener arbeidsgruppa var det mest riktige valget i henhold til blant annet spillerlogistikk, og for å få en samlet helhet i klubben, slik at bydelen står sterkere samlet i én og samme klubb både nå og i fremtiden.

– Enstemmige styrer i Tiller IL Fotball og Tillerbyen FK har gjort et vedtak på dette tidligere i februar. Forslaget vil gå gjennom dersom det blir to tredjedels flertall (2/3) på årsmøtet i Tiller Idrettslag og like stor flertall på årsmøtet i Tillerbyen Fotballklubb, melder klubben.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS