Trønderfotball 2017

Ørn flytter til Utleira

  • Magnus Troøyen
Foto: Stein Langørgen, Trondheims-orn.no

Ørn Arena tilfredsstiller ikke NFF sine krav, og Trondheims-Ørn må derfor spille hjemmekampene sine på Utleira-banen inntil videre.

Neste uke startet byggingen av idrettshuset som skal stå ved Ørn Arena på Lade, men huset blir ikke innflytningsklart før til sommeren. Ørn mangler dermed ordentlige garderober og tribune frem til huset er ferdig, og det betyr at NFF ikke kunne godkjenne arenaen. Ørn har derfor vært på utkikk etter en midlertidig ny hjemmebane, og valget er nå falt på Utleira-banen.

– Arenaen ble ikke godkjent da vi mangler tribune og garderober som er store nok. Vi prøvde å inngå en ordning som gjorde at vi kunne bruke garderobene i tennishallen på Lade, men de hadde heller ikke riktig størrelse, sier Karen Pettersen, daglig leder i Trondheims-Ørn, til Adressa.

Idrettshuset skal romme garderobe, tribune og treningsstudio, og Ørn skal etter planen flytte tilbake til Lade til sommeren. Tidligere har trondheimsklubben brukt hjemmebaner over hele Trondheim, men nå ser de frem til å endelig få en fast base på Lade.

– Ranheim og Lerkendal blir for stort for oss. Det var ikke før vi kom på Lade at vi kunne si vi var hjemme, sier hun.

Daglig leder i Utleira, Pål Wahl, sier de med glede stiller anlegget sitt til disposisjon.

– Den viktigste faktoren for oss er å skape idrettsglede, og vise frem idrettsanlegget vi er så stolte av. Det tror jeg vi får til med Trondheims-Ørn, sier Wahl til Adresseavisen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS