Trønderfotball 2017

RBK-spiller nærmer seg Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborgs spisstalent Andreas Helmersen skal bare være detaljer unna en overgang til Ranheim.

Ranheim-trener Svein Maalen snakket tidligere i vinter om at han ønsket seg et nytt alternativ på spissplass, og nå tyder det meste på at det er Andreas Helmersen som blir løsningen. Rosenborg-spilleren har trent med Ranheim de siste dagene, og ligger an til å bli den fjerde spilleren Ranheim henter fra Rosenborg i vinter. Blåtrøyene har fra før hentet Glenn Walker, Sivert Solli og Ola Solbakken.

Det skal i første omgang være snakk om en låneavtale.

19-årige Helmersen har i mange år blitt ansett som et stort talent, men har fått utviklingen bremset opp av alvorlige kneskader. Han var tilbake på fotballbanen i vinter etter nesten to år på sidelinjen, og har imponert når han har fått muligheten i treningskamper for Rosenborg. Det kan likevel bli lite spilletid i konkurranse med spillere som Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund, og da kan en overgang til Ranheim være fornuftig.

Andreas Helmersen spilte i Freidig før han meldte overgang til Rosenborg. Han har flere landskamper på aldersbestemte landslag.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS