Trønderfotball 2017

– Sesongen er over

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Edvard Sandvik Tagseth har pådratt seg en langvarig skade, og er ute resten av sesongen.

Tagseth var ikke med i troppen til Liverpool U19 i UEFA Youth League da de møtte Manchester United denne uka, og Liverpool bekrefter nå at trønderen har pådratt seg en skade. Han har pådratt seg en såkalt «stress response» i venstrebeinet mellom kne og hamstring, og er ute minst til midten av mai.

– Sesongen er over. Jeg vil ikke være tilbake i normal fotballtrening igjen før 15. mai, opplyser Tagseth til Liverpool.no.

– Det er ikke snakk om et stressbrudd, men graden under det. Rett og slett overbelastning. Jeg må innrømme at det føles litt tungt nå. Det blir mye styrketrening for å styrke kjernemuskulaturen frem til mai. Ikke akkurat det artigste jeg vet, men det må til, sier Frosta-gutten.

Tagseth debuterte for U23-laget til Liverpool tidligere denne måneden, og blir ansett som et av Norges største talenter. Nå venter en vår på styrkerommet, før han forhåpenligvis er frisk til sesongoppkjøringa for neste sesong starter i sommer.

– Det er viktig at jeg ikke begynner å henge med hodet på grunn av dette. Jeg satser på å komme sterkere tilbake neste sesong, avslutter 17-åringen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS