Trønderfotball 2017

Simen Nordskag til Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink har hentet Simen Nordskag fra Rosenborg.

– Det er en sterk spillergruppe her i Blink og gode trenere. Jeg kjenner også formasjonen her godt, den tilsvarer det vi spilte i RBK. Her i Blink får jeg spille fotball på godt nivå i et proft miljø, sier Nordskag til Blinkfotball.no.

98-modellen er opprinnelig fra Byåsen, men har spilt for Rosenborgs ungdomslag de fire siste årene. Han står med totalt 49 kamper for RBK 2, og har vært i kikkerten til flere klubber i vinter. Han har trent med Obos-klubbene Åsane og Florø de siste ukene, men valget falt til slutt på Blink.

Nordskag er optimist med tanke på Blinks muligheter i 2.divisjon kommende sesong.

– Jeg er teknisk god, har bra pasningsfot og godt overblikk.  Målet for sesongen er å spille mest mulig førstelagsfotball i 2.divisjon. Som lag bør vi etablere oss fra midten og opp i divisjonen, sier Nordskag.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS