Trønderfotball 2017

Store utskiftninger hos Tillerbyen

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerbyenfk.no

Tillerbyen har gjennomført store utskiftninger både på og utenfor banen i vinter.

De blåkledde fra Tillerbyen berget plassen i Norsk Tipping-ligaen på siste spilledag forrige sesong, og jobber nå hardt for å heve prestasjonene denne sesongen. De har allerede gjennomført en intensiv treningsmåned, og på treningsfeltet har man kunnet se mange nye fjes.

Eirik Utheim har tatt over rollen som lagets nye hovedtrener, og har fått med seg Jørn André Hugdal som assistent. Utheim har de siste årene trent Rørviks A-lag, men tok over Tillerbyen i vinter. Marius Larsen har gått inn som keepertrener, mens Arve Holm fortsetter som lagleder. Daniel Halgunset er ny sportssjef, og velger samtidig å trappe ned som spiller.

– På spillerfronten har det også blitt flere utskiftninger. Kristian Andreassen, Prince Kala, Kim André Brandtzæg, Stian Overskott Granøien, Kristian Finsrud og Christopher Fløisand Moen har alle forlatt Tillerbyen, mens Mats Ingebrigtsen og Martin Berdal har signert fra henholdsvis Lyn Toppfotball og Byåsen Toppfotball, melder Tillerbyen.

– I skrivende stund er det flere nye fjes og svært lovende juniorer som regelmessig trener med laget, og det er dermed ventet nye kunngjøringer innen kort tid.

Tillerbyen har nylig signert spissen Alpha Doboyou fra Fauske/Sprint og keeper Mats Hagen fra Nardo, og ventes å offentliggjøre flere nye spillere i løpet av få uker.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS