Trønderfotball 2017

Brann knepne favoritter

  • Magnus Troøyen
Foto: Jørn Engberg, Ranheimtoppfotball.no

Oddsselskapene tror morgendagens oppgjør mellom Ranheim og Brann blir jevnt.

Lørdag 10.mars klokken 18 sparker Ranheim og Brann i gang årets Eliteseriesesong, men til tross for at klubbene i fjor spilte i forskjellige divisjoner tror de fleste oppgjøret blir jevnt. Nyopprykkede lag er ofte skumle i starten av sesongen, og Ranheim blir nok intet unntak. Oddsselskapet Coolbet holder Brann som små favoritter til 2,33 i odds, mens Ranheim-seier gir 3,40 ganger pengene tilbake. Andre selskaper gir lignende odds.

– Brann skal passe seg! Nyopprykkede lag starter alltid bra, naturlig dopet på entusiasme. Jeg tør ikke si at Brann vinner, advarer Bergensavisen.

YR.no melder om fire minusgrader lørdag kveld, så årets serieåpning blir en kald affære. Heldigvis er det meldt opphold, og med mye folk på tribunene kan det fort bli en magisk kveld i fjæra på Ranheim. Vi tror Ranheims entusiasme og kameratskap holder til å slå Brann imorgen, og anbefaler et spill på hjemmeseier. Brann kommer til å få det svært tøft mot et Ranheim-lag som kommer til å gå knalltøft ut i sin første kamp i Eliteserien, og som samtidig har selvtillit etter gode resultater i vinterens treningskamper!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS