Trønderfotball 2017

– Det er svært tungt

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Alexander Sørloth spilte fra start da hans Crystal Palace møtte Manchester United mandag kveld, men kunne ikke hindre et sent tap.

Sørloth har fått en god start på karrieren i Crystal Palace etter overgangen fra dansk fotball i vinter, og har fått mye spilletid de siste ukene. I går startet han som spiss i tospann med Christian Benteke, og duoen skapte mye trøbbel for Manchester Uniteds midtstoppere. Palace ledet faktisk 2-0 en periode, men mot slutten våknet giganten fra Manchester. De snudde kampen, og vant til slutt 3-2. Palace falt dermed ned på nedrykksplass.

– Det er svært tungt. Vi ledet 2–0 og skulle vunnet denne kampen. Men vi må bare fortsette, vi må bli bedre defensivt. Det handler også om marginer. Det er ikke hver dag Matic treffer på hel volley fra 25 meter, sa Alexander Sørloth i et intervju vist på TV2 Sport Premium. ¨

Alexander Sørloth startet sin tredje kamp i Premier League, men det var første gang han fikk prøve seg som midtspiss. Tidligere har han spilt venstre kant, og det var tydelig at han var mer komfortabel i den sentrale rollen. Han fremstod som rolig med ball, og viste nok en gang at han har en utrolig fysikk.

Jose Mourinho uttalte også i et intervju etter kampslutt at de to «enorme» spissene på Crystal Palace skapte mye trøbbel for bortelagets forsvar.

– En godkjent omgang. Han er på gang og skal ha honnør for førsteomgangen. Han er tross alt fersk, oppsummerte pappa Gøran Sørloth i TV2s Premier League-studio.

Dermed ligger Crystal Palace på nedrykksplass, men bare ett poeng skiller de fra Southampton over streken.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS