Trønderfotball 2017

Henriksen med mål og assist

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Markus Henriksen var en av banens beste spillere da Hull tok en sterk borteseier over Ipswich.

Trønderen noterte seg både for mål og assist i kampen mot middelhavsfarerne Ipswich, og bidro dermed sterkt til at Hull tok en svært viktig seier. Hull har klart å blande seg inn i nedrykksstriden i engelske Championship, men tok et steg bort fra de nederste lagene med seieren over Ipswich.

Henriksen ga Hull ledelsen med et skudd fra distanse etter 18 spilte minutter, og assisterte Jarrod Bowen da han fastsatte sluttresultatet til 3-0 etter pause. Trønderen ble tidligere denne uka tatt ut i Lars Lagerbäcks landslagstropp, og kunne ikke feiret uttaket bedre.

Markus Henriksen står nå med 2 mål og 4 assist for Hull denne sesongen. Han har startet 17 kamper av 37 mulige, men forhåpentligvis kan suksessen mot Ipswich åpne for mer spilletid. Han har vist de siste kampene at han er i form, og imponerte også mot Norwich i forrige serierunde.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS