Trønderfotball 2017

Ikke aktuelt med retur til Rosenborg

  • Magnus Troøyen
Fra tiden i RBK

Alexander Tettey avkrefter at han er på vei til Rosenborg.

Trønderen er på utgående kontrakt i Norwich, og står fritt til å forhandle med nye klubber om en overgang til sommeren. Det har vært spekulert i at Tettey ønsker å returnere til Rosenborg allerede i vinter, og ryktene tiltok i styrke etter at Tettey ble observert på trening på Lerkendal denne uka. Midtbanespilleren sier han bare er i Trondheim på ferie, og at det ikke er aktuelt med noen overgang til Rosenborg nå.

– Det er ikke aktuelt per dags dato, svarer Tettey på spørsmål fra VG om en overgang til Rosenborg kan være på trappene.

– Det er ikke så mye å si. Jeg har fått noen dager fri, så jeg er hjemme i Trondheim, «that’s it». Jeg er bare på besøk hos familien min. Jeg kunne vært i Dubai som alle andre, men valgte dette i stedet. Og så la jeg ut et bilde på sosiale medier. Det er ikke noe «hokus pokus», sier trønderen til VG.

Han har takket nei til forlengelse av kontrakten med Norwich, og står uten klubb i juni. Han innrømmer at han er overrasket over interessen for RBK-retur.

– Dette tror jeg det skal bli slutt på. Det er mange som har ringt meg. Det er helt utrolig hvor ivrige folk blir av sånne ting, og hvordan folk følger med. Jeg trodde jeg kunne trene på Lerkendal uten at det blir kaos, men nå skjønner jeg det, så det skal jeg slutte med, sier Tettey.

Kåre Ingebrigtsen sier de gjerne ønsker Tettey velkommen tilbake.

– Alle RBK-spillere som er ute, kan være interessante. Jeg har ikke snakket med Tettey eller noe. Men han er uten tvil en bra fotballspiller. Vi får se på det hvis det blir aktuelt.

– Jeg har fått et tilbud om å forlenge kontrakten med Norwich, men det har jeg foreløpig takket nei til. Det er alt jeg vil si, sier Tettey.

Tettey spilte for Rosenborg fra 2003 til 2009.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS