Trønderfotball 2017

Imponerte i generalprøven

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim vant 3-2 borte mot Kristiansund i generalprøven før Brann-kampen neste helg.

Med Brann-trener Lars Arne Nilsen på tribunen leverte Ranheim en solid kamp, og kan reise tilbake til fjæra i Trondheim med en god følelse i bagasjen. Etter en svak start hevet blåtrøyene seg kraftig, og scorte tre flotte mål. Ranheim utlignet før pause, og gikk opp i en fortjent ledelse etter hvilen. Kristiansund presset på for utligning for slutten, men Ranheim forsvarte seg solid.

Grunnet frost i kunstgresset i Kristiansund ble kampen spilt på Moldes hjemmebane Aker Stadion, og det var Kristiansund som kom best i gang. Tidligere Levanger-spiss Benjamin Stokke satte ballen i mål bak Ranheim-keeper Even Barli bare åtte minutter ut i oppgjøret, og Ranheim slet lenge med å kjempe seg inn i kampen. Men utover i omgangen hevet trønderne seg kraftig, og mannen som aldri scorer, Kristoffer Løkberg, utlignet før pause.

Etter hvilen åpnet Ranheim best, og Ola Solbakken sendte trønderne opp i ledelsen etter flott forarbeid av Mads Reginiussen. Samme mann fant Michael Karlsen kort tid etter, og straffehelten fra opprykkssesongen banket inn 3-1. Mot slutten av oppgjøret la Ranheim seg lavt i banen, og satset på kontringer. Det gjorde at Kristiansund tok over banespillet, og Stokke reduserte til 3-2 kvarteret før slutt.

Flere mål ble det ikke, og Ranheim tok dermed en sterk seier i generalprøven til Eliteseriedebuten neste helg. Selv om de blir tippet på sisteplass av «samtlige» eksperter, viser treningskampene at de absolutt ikke er noen kasteball.

NB: Både Bent Sørmo, Christoffer Aasbak, Bendik Bye og Torgil Gjertsen startet for Kristiansund.

Disse Ranheim-spillerne spilte fra start:

Laget: Barli – Witry, Eggen Rismark, Kvande, Foosnæs – Løkberg, Valla Dønnem (Tromsdal 87′), Reginiussen – Solli (Solbakken 46′), Karlsen (Helmersen 87′), Tønne.

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS