Trønderfotball 2017

Oversikt: Blinks overganger 2018

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink står som nyopprykket klubb foran en tøff sesong i 2.divisjon, og har vært aktive på overgangsmarkedet i vinter. Vi har laget en komplett oversikt over overgangsaktiviteten.

Etter et suverent år i 3.divisjon forrige sesong er Blink endelig tilbake i 2.divisjon, og med 8 nye spillere inn portene tror trener Are Tronseth klubben er godt forberedt til sesongstart. Blink har blant annet hentet Andreas Rye fra Ranheim, en spiller som var med på å skyte blåtrøyene opp til Eliteserien forrige sesong. Samtidig har Marius Augdal, en viktig brikke forrige sesong, forlatt Blink til fordel for nettop Ranheim.

Blink har også hentet erfarne Lars Ramstad, en kjent brikke i trøndersk fotball. Ramstad har blant annet blitt kåret til klubbens beste spiller da han spilte fire sesonger for Vasalunds i svensk 1.divisjon.

Les også: Nardos overganger 2018

– Vi er godt fornøyde med overgangsvinduet, og har hentet gode spillere inn. I utgangspunktet er vi ferdige med overgangsaktiviteten, og jeg er fornøyd med stallen. Så får vi se hva som det eventuelt skjer noe mer fram mot vinduet stenger, sier Blink-trener Are Tronseth til Trønderfotball.

Her er hele oversikten

Inn:

Lars Ramstad (Strindheim)

Henrik Rolland (Sverresborg)

Thomas Lia (Byåsen)

Stian Nyhus (Strindheim)

Andreas Rye (Ranheim)

Iver Westerlund (RBK G16)

Syver Karlsen (Brummundal)

Simen Nordskag (RBK Jr)

 

Ut:

Marius Augdal (Ranheim)

Eirik Malmo (Lagt opp)

Alexander Nynes

Magnus Eriksson (Steinkjer)

Sigurd Koksvik

Sander Opheim (Ranheim Jr)

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS