Trønderfotball 2017

Oversikt: Nardos overganger 2018

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo har vært aktive på overgangsmarkedet i vinter. Vi har laget en oversikt over spillerne som har gått inn og ut.

Etter en sterk vårssesong havnet Nardo midt på tabellen i 2.divisjon forrige sesong, og befestet dermed posisjonen sin som trøndelags fjerde beste lag. De har mistet to viktige spillere siden forrige sesong, men samtidig forsterket med flere spennende navn. Nardo har blant annet hentet tre spillere fra Byåsen, som rykket ned fra 2.divisjon forrige sesong.

Samtidig har Nardo forlenget med trener Tormod Bjerkeset, som kanskje kan vise seg å være den beste signeringen. Bjerkeset ledet den nederlagsdømte klubben til en sterk 7.plass forrige sesong, og skal ha hatt tilbud fra større klubber i vinter.

Oppdatering: Listen vi publiserte i går manglet noen spillere. Vi har vært i kontakt med Nardo for komplettere listen, og lagt til spillerne som manglet.

 

Her er hele oversikten:

Inn:

Vebjørn Vinje: Ble hentet fra Byåsen i vinter. Har spilt i Eliteserien med Bodø/Glimt, og beskrives som en solid og hardtarbeidende midtstopper.

David Strandin: 98-modellen kommer fra Fredrikstad, og spiller sentral midtbane/indreløper. Var kaptein på juniorlaget til laget til østfoldingene.

Eirik Trondsen: Hentet fra Strindheim, men har solid erfaring fra 2.divisjon med Lillehammer. Kan bekle stopperposisjonen og sentral midtbane.

Petter Kristian Dahl: Spilte forrige sesong for Steinkjer. Indreløper, som har vært god i 3. divisjon i mange sesonger. Har lenge bidratt med mye mål og mange målpoeng for Steinkjer.

Amund Vingelen: Også han kommer fra Strindheim, hvor han har svært giftig foran mål de siste sesongene. Kan spille både ving og spiss.

Andreas Fossli: Er hentet fra Byåsen, men har spilte for Nardo tidligere. Angrepsspiller, som også hevder seg på høyt nivå i futsal.

Arne Gunnes: Den tredje spilleren Nardo har hentet fra Byåsen. Den lovende angrepsspilleren slet med mye skader forrige sesong, men han har scort mye mål for Byåsen når han har vært skadefri.

Mathias E. Trondal: Sentral midtbanespiller fra Arendal, 98-modell. Var i stallen til Arendal da de rykket opp i 2017.

Sondre Granås: Keeperen er tilbake i moderklubben etter noen år i Rosenborg. Har flere aldersbestemte landskamper. Født i 2000.

 

Ut:

Albert Berbatovci: Valgte å melde overgang til Byåsen etter seks år i Nardo. Var en kontinuitetsbærer på Nissekollen, men ønsket seg nye utfordringer.

Jonas Lindgård: Har med tungt hjerte lagt fotballskoene på hylla inntil videre, siden studiesituasjonen ikke lar seg kombinere med fotball. Spilte 25 kamper for Nardo forrige sesong.

Øyvind Pettersen: En virkelig kontinuitetsbærer på back har valgt å takke for seg. Ekte Nardogutt, som har vært en av de mest betrodde spillerne siste 8 sesongene. Legger opp.

Mathias Hjelle: Skadesituasjon gjør at han tar pause fra fotballen. Kom aldri på banen etter overgangen fra Rosenborg grunnet langvarige lyskeproblemer forrige sesong.

 

Nardo sesongåpner hjemme mot Arendal 14.april.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS