Trønderfotball 2017

Ranheim-kamp utsettes

  • Magnus Troøyen

Ranheims bortemøte mot Sandefjord i andre serierunde er utsatt.

NFF har valgt å legge åpningen av Eliteserien 2018 allerede i starten av mars, men forbundet har ikke hatt værgudene med seg. Over hele landet er det snø og minusgrader, og flere kamper i de første serierundene er i fare for å bli utsatt. I dag bestemte forbundet at Sandefjord-Ranheim og Stabæk-Start i andre serierunde ikke kan spilles, og heller skal arrangeres i midten av april.

Første serierunde mellom Ranheim og Brann går imidlertid som planlagt. Ranheim har kunstgress, og dermed kan det spilles fotball selv i flere minusgrader. Kampene som er i fare er stort sett de som spilles på arenaer med naturgress.

– Bakgrunnen er den ekstraordinære værsituasjon med mye snø på arenaene og dårlige værutsikter. Basert på situasjonen i dag og værutsiktene er det en betydelig risiko for at kampene ikke kan gjennomføres som planlagt. I runde 1 går alle kampene på kunstgress, mens naturgressbanene tas i bruk i runde 2. Der er utfordringene noe større. Etter en totalvurdering, basert på tilbakemeldinger fra klubber og befaringer, har NFF valgt å utsette disse to kampene allerede i dag, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til fotball.no.

Han bekrefter imidlertid at Ranheim – Brann kommende helg spille som vanlig.

– Akkurat nå ser runde 1 ut til å gå som planlagt. Uansett er man så nærme avspark at eventuelle endringer besluttes av dommeren på arenaen, sier Fisketjønn.

Ranheim – Brann spilles kommende lørdag klokken 18!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS