Trønderfotball 2017

Ranheim vant enkelt

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Levanger hadde lite å stille opp med da Ranheim kom på besøk idag.

Ettersom Ranheims to første eliteseriekamper er utsatt på grunn av værmessige forhold, møtte blåtrøyene Levanger til en treningskamp på Moan lørdag formiddag. Det ble grei skuring for Eliteserielaget, som til slutt vant 3-0. Alle målene kom før pause.

– Vi scoret tre fantastiske mål, men vi var ikke noe særlig bedre enn Levanger spillemessig i førsteomgang. Noen ville nok ha kalt det ufortjent at vi ledet så mye til pause, men vi straffet Levanger hardt, oppsummerer Ranheim-trener Svein Maalen til Adressa.

Han fikk se Andreas Helmersen heade Ranheim opp i ledelsen bare minuttet ut i kampen, før Erik Tønne doblet ledelsen kort tid før pause. Like etter satte Helmersen inn sin andre scoring, og dermed kunne Ranheim ta pause med en sterk ledelsen.

Etter pause hevet Levanger presset sitt, og de spilte seg til enkelte farligheter. Robert Stene fikk blant annet et par gode avslutningsmuligheter, men det ble aldri farlig. Ranheim gjennomførte en solid kamp, og virker forberedte på sesongstarten etter påske.

– Vi viste i dag at vi er godt forberedt på seriestarten både fysisk og med god offensiv samhandling, sier Ranheim-treneren.

Både Ranheim og Levanger sesongåpner 2.april.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS