Trønderfotball 2017

Stamnestrø nærmer seg ny klubb

  • Magnus Troøyen

Magnus Stamnestrø er nær en låneovergang til Tromsø.

Trønderen har slitt mye med skader den siste tiden, og var knapt på banen for Rosenborg forrige sesong. Nå er midtbanespilleren skadefri, men konkurransen på midtbanen til Rosenborg er knallhard. Med konkurrenter som landslagsspillerne Mike Jensen, Anders Konradsen og Anders Trondsen ligger ikke Stamnestrø an til å få mye spilletid kommende sesong, og det skal derfor være aktuelt med utlån.

I dag melder iTromsø at Stamnestrø, sammen med lagkamerat Morten Ågnes Konradsen, er høyaktuelle for et sesonglangt utlån til Tromsø. Tromsø er på jakt etter forsterkninger på midtbanen, etter at flere sentrale spillere har forlatt klubben i vinter.

TIL i 2017 gikk med 7,5 millioner kroner i underskudd forrige sesong, og har i utgangspunktet ikke råd til å hente nye spillere. De er derfor avhengige av å få ekstern hjelp til å finansiere låneovergangen, men skal ha fått med seg Trond Mohn på laget. En permanent overgang er ikke aktuelt i denne omgangen.

Magnus Stamnestrøs kontrakt med Rosenborg går ut etter denne sesongen, så han kan fort ha spilt sin siste kamp for seriemesterne om låneovergangen går i orden.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS