Trønderfotball 2017

– Vi skal hente minst 2 spillere

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger er ikke ferdige på overgangsmarkedet.

Tidligere i vinter uttalte nordtrøndernes nye hovedtrener Roger Naustan at Levanger minst måtte hente 4-5 nye spillere før sesongen startet for å være konkurransedyktige, og siden den gang har laget fra Moan signert tre spillere. Talentet Martin Ove Roseth er hentet fra Molde på lån, mens Viktor Ljung og Jonatan Byttingsvik også har satt navnetrekket sitt på kontrakter med Levanger de siste ukene.

Levanger er imidlertid ikke ferdige med å hente spillere, og klubbens sportssjef Andreas Holmberg bekrefter at det kommer til å komme flere spillere inn porten på Moan. Det er fortsatt en måned igjen til seriestart i OBOS-ligaen, og Levanger har fortsatt tid til å gjennomføre overganger.

– Det kommer til å komme minst to nye signeringer, bekrefter Holmberg til Trønderfotball.

Levanger serieåpner borte mot Notodden 2.april. 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS