Trønderfotball 2017

– De er blodseriøse mot lag fra lavere divisjoner

  • Magnus Troøyen
Foto: Fkkvik.no

Kvik-trener Simon Hustad Evjen gleder seg til å møte Ranheim i cupen, men tror mulighetene for at Kvik kan avansere er ganske små.

Kvik er klare for første runde i NM etter en knallsterk seier over 3.divisjonslaget Verdal i siste kvalikrunde, og har fått tildelt Eliteseriemotstand i form av Ranheim. Vi må helt tilbake til 2006 for å finne sist gang Kvik deltok i norgesmesterskapet, og Evjen sier hele laget gleder seg stort til måle krefter mot nyopprykkede Ranheim.

– Det blir veldig artig å teste seg mot eliteseriemotstand, men først og fremst var det artig å vinne en tøff kamp mot Verdal i et kampbilde vi egentlig ikke liker, sier Kvik-trener Simon Hustad Evjen til Trønderfotball.

Han forventer at Ranheim stiller med et sterkt lag og tar cupkampen seriøst, og tror mulighetene for avansement er små.

– Ranheim er bunnsolide og blodseriøse mot lag fra lavere divisjoner, noe de har vist med å regelrett smadre lag fra 2. og 3. divisjon denne vinteren, så mulighetene er små, men vi skal gjøre et forsøk! Det står såvidt jeg vet 0-0 når kampen sparkes i gang, og alt er mulig i fotball, sier Evjen.

Ranheim har allerede fått to seriekamper avlyst grunnet is og snø på banen, og Kvik er ikke sikre på om hjemmebanen deres på Rosenborg blir klar til midten av april. De har derfor sikret seg Salmarbanen på Lerkendal i backup, slik at kampen uansett blir spilt.

I dag ligger det et tykt lag snø og is på Rosenborgbanen, men det er meldt varmere vær frem mot kampen.

– Rosenborg eller SalMarbanen, det er 50/50. En avgjørelse tas mandag 16. april basert på tilstanden til Rosenborgbanen, avslutter Evjen til Trønderfotball.

Se hele cuptrekningen her. 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS