Trønderfotball 2017

– En enormt skuffende serieåpning

  • Magnus Troøyen
Foto: Trygg/Lade

Trygg/Lade klarte bare 2-2 hjemme mot Ørland i serieåpninga.

Med Steffen Iversen i trenerstolen er det bare opprykk til 3.divisjon som er godt nok for Trygg/Lade denne sesongen, men da må effektiviteten være på et høyere nivå enn det de viste i dagens serieåpning. Trondheimslaget brant nemlig flere gigantsjanser mot gjestene fra Ørland, og måtte til slutt ta til takke med ett poeng.

Oscar Ntambwe og Nichlas Midtsand scorte hjemmelagets mål.

– En enormt skuffende serieåpning hvor vi brenner et uvisst antall hundreprosentsjanser og dermed får en fryktelig start på sesongen. Denne burde vi vunnet. Nå venter RBK på torsdag! Twitrer Trygg/Lade.

Allerede på torsdag venter nemlig hjemmekamp mot Rosenborg i cupen, til det som blir en folkefest på Ladesletta.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS