Trønderfotball 2017

– Fikk oss en ordentlig lærepenge

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink fikk bank i serieåpninga.

Blink var suverene i fjorårets 3.divisjon, men fikk et svært tøft møte med 2.divisjon i dag. Hødd vant enkelt 3-0 på Nye Blinkbanen, etter en kamp hvor Stjørdals-Blink bare kunne notere seg for en enkelt målsjanse. Cupmestrene fra 2012 hadde god kontroll gjennom hele kampen, men Blink var også uheldige med tidspunktene på baklengsmålene. Hødd tok ledelsen på sin første målsjanse, og doblet ledelsen i en god Blink-periode like etter pause.

– Vi ser hvor nivået ligger og fikk oss en ordentlig lærepenge. Både på tempo og duellspill. I dag er vi et knepp bak hele veien. Vi fikk oss noen tankevekkere, sier trener Are Tronseth til Bladet.no.

Hødd hadde mye ball, og Blink-spillerne ble løpende mye mellom. Like over 400 tilskuere hadde møtt opp til serieåpningen i strålende solskinn.

– Jeg hadde god tro på at vi kunne vinne kampen, men både spillerne og vi på siden lærer noe etter en slik kamp. Vi møter et bra lag. De flytter beina raskt og dekker rom. Hødd vil helt sikkert være blant de tøffeste motstanderne i år. Det er en grunn til at vi ikke skaper mer enn vi gjør, sier Tronseth til Bladet.

Allerede onsdag har Blink muligheten til å revansjere seg. Da kommer Kolstad på besøk til 1.runde i cupen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS