Trønderfotball 2017

Karlsen: – Måtte le litt av den

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheims Michael Karlsen skjønner lite av utspillet Haugesunds Vegard Skjerve kom med etter gårsdagens tap.

Det var i intervjusonen like etter kampslutt i gårsdagens kamp mellom Ranheim og Haugesund at Vegard Skjerve kom med utspillet som har gått sin seiersgang på sosiale medier i dag. Skjerve uttalte at «Ranheim var det dårlige laget de hadde møtt mange, mange år», og at det var «ytterst pinlig å tape mot dem».

Ranheims angriper Michael Karlsen levert en solid forestilling mot Haugesund, og ler bare av utspillet til Rennebyggen Skjerve.

– Jeg måtte le litt av den, smiler Karlsen til VG.

Ranheim vant nemlig 4-2 over Haugesund, og ligger bare tre poeng bak Molde på tabelltopp. Trønderklubben har fått en fantastisk start på sesongen, og står med tre seire av fire mulige.

– Hvis folk får inntrykk av at vi er dårlige, så er det mange som skal få seg en smell. Det er vanskelig å vite hva han tenker. Vi spiller underholdende fotball og vant 4-2. De ble ganske rundspilt i perioder også, sier Michael Karlsen.

Han forteller at Ranheim kan fortsette den gode formen sin, og sier medspillerne er stinne av selvtillit foran den tøffe bortekampen mot Lillestrøm neste helg.

– Det har jo vært fokus på at vi er amatører, men ting legges til rette på alle plan. Vi har en trener som er opptatt av å si fra om akkurat hva vi skal gjøre. Endrer ikke planen underveis. Alle følger sine arbeidsoppgaver.Vi tør å spille fotball uansett om det er Molde eller RBK borte, avslutter kraftspissen til VG.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS