Trønderfotball 2017

Masse action på deadline day for Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger hentet to spillere på deadline day, men mistet også kapteinen sin.

Levanger-trener Roger Naustan har vært tydelig de siste ukene på at klubben ønsket å forsterke troppen, og i går kveld kunne nordtrønderne presentere to nye spillere. Igoh Ogbu hentes på lån fra Rosenborg, mens Svensk/albaneren Ermal Hajdari signerte etter å ha vært uten klubb. Samtidig valgte LFK-kaptein Espen Hammer Berger å signere for Tippeliga-laget Start.

18-årige Igoh Ogbu ble hentet til Rosenborg i vinter, og kan både spille i forsvar og på midtbanen. Kåre Ingebrigtsen tror utlånet til Levanger er akkurat det han trenger.

– Det er en veldig bra løsning for både oss og Igoh. Han er for god til å spille i 3. divisjon for RBK 2, og jeg er sikker på at han kommer til å ta nivået i OBOS-ligaen. Dette blir suverent for den videre utviklingen hans, sier Kåre Ingebrigtsen til RBK.no om utlånet til Ogbu.

Ermal Hajdari har skrevet under en ettårskontrakt med LFK. Han har tidligere spilt for Nike Academy i England, estiske FC Infonet, Nosaby IF, Newealandske Tasman United og Whitehawk, men er født i  Karlstad, Sverige. Han er 25 år gammel.

Espen Hammer Berger står registrert med 136 kamper, for A-laget til LFK, og blir et stort tap for nordtrønderne. Levanger ønsket opprinnelig ikke å la han gå, men budet fra Start ble til slutt så stort at de likevel valgte å akseptere. Berger kom til Levanger fra Nessegutten Sportsklubb som guttespiller, og har vært en sentral brikke i laget de siste sesongene.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS