Trønderfotball 2017

Nå nærmer Ranheim seg tabelltopp

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Med Mads Reginiussen tilbake fra skade tok Ranheim en knallsterk seier mot Haugesund, og ligger nå bare tre poeng bak tabelltoppen!

– Dette var utrolig artig! Det var en knalltøff kamp, og jeg måtte helt ned i kjelleren for å komme meg igjennom. Jeg har bare gjennomført en treningsøkt de siste tre ukene, og jeg kjente det godt. Men vi kjempet oss gjennom kampen, og tar en fortjent seier til slutt, sier tomålsscorer Reginiussen til Eurosport rett etter kampslutt.

I strålende vårvær på et fullsatt Extra Arena fikk Ranheim en drømmeåpning på kampen, og Mads Reginiussen trenge bare 7 minutter på å sende Ranheim opp i ledelsen i sin første Eliteseriekamp på 8 år. Ranheim fortsatte å presse på etter scoringen, og gikk opp til 2-0 kort tid etter med et strålende frispark fra superveteran Øyvind Storflor. Ranheim lekte seg på Extra Arena!

Lykken varte dog ikke lenge, for Haugesund reduserte kort tid etter. Like etter pause utlignet de også til 2-2, men Ranheim var ikke ferdige. Mads Reginiussen sendte trønderne tilbake i ledelsen etter et strålende angrep hvor både Micke Karlsen og Erik Tønne hoppet over ballen, og når Erik Tønne banket inn 4-2 kort tid før slutt var kvelden komplett. Ranheim tok nok en imponerende seier, og ligger i skrivende stund på andreplass i Eliteserien.

– Det er klart det var en smell når Haugesund utlignet, men vi trykte bare på. Jeg så det i ansiktet på medspillerne, at denne kampen skulle vi virkelig ikke tape. Vi kom oss opp igjen, og tar en ordentlig lagseier. Laget er fantastisk! Det er sånn vi må kjempe om vi skal fortsette å hevde oss på dette nivået, sier Mads Regniussen.

Dermed kan Ranheim gå inn treningsuka liggende på andreplass i Eliteserien, tre poeng bak Molde på tabelltopp. Ranheim har også en kamp mindre spilt.

Ranheim (4-3-3):
Barli –  Foosnæs, Kvande, Eggen Rismark, Witry (Alseth 59’) – Reginiussen, Valla Dønnem, Løkberg – Tønne, Karlsen (Helmersen 67’), Storflor (Solli 82’)

Mål: 1-0 Reginiussen (6′), 2-0 Storflor (16′), 2-1 Stølås (19′), 2-2 Grindheim (62′), 3-2 Reginiussen (67′), 4-2 Tønne (84′)

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS