Trønderfotball 2017

Nektet å feire scoringene

  • Magnus Troøyen
Foto: Til.no

Gjermund Åsen leverte en strålende kamp da Tromsø knuste Ranheim i kveld.

Etter en strålende serieåpning mot Stabæk kom Ranheim brått ned på jorda i dag, da trønderne tapte 0-4 borte mot Tromsø. Lagene gikk til pause på 0-0 etter en jevn første omgang, men etter hvilen kjørte Tromsø over Ranheim. Gjermund Åsen var banens beste spiller, og kronet forestillingen med to flotte scoringer. Han var likevel ikke i noe særlig godt humør etter kampen.

Åsen spilte for Ranheim fra 2011 til 2015, og var også svært nære en overgang til trønderklubben i vinter. Han har mange gode kamerater i Ranheim-stallen, og følte med de etter dagens stortap.

– Klart det er morsomt å score, men det er litt blandede følelser når jeg ser ansiktet til kompiser som jeg har hatt i 15 år. Mange av mine beste venner spiller i Ranheim, men det var veldig deilig å få den første trepoengeren, sa Åsen til Eurosport etter kampen.

Han sendte Tromsø opp i ledelsen kort tid etter pause etter en uheldig inngripen av Ranheim-keeper Even Barli, og doblet ledelsen kvarteret senere når han plukket opp ballen etter en corner.

– Vi hadde en liten «velkommen til Eliteserien»-periode, sa Ranheims kaptein Kristoffer Løkberg til Eurosport.

Han fulgte opp på Twitter.

– Ingen fest etter seier, ingen begravelse etter tap, men vi må ta lærdom og slå tibake så fort som mulig. Tungt i kveld, opp på hesten i morra!, skrev Løkberg.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS